Connect with us

Oci i Cultura

Son Servera ampliarà el seu fons amb la donació de la família Martín Rodríguez

S’ha entregat tota la col·lecció cultural del reconegut veïnat del municipi; llibres, CD, vinils o DVDs

Els familiars del Sr. Marcelino Martín Rodríguez han fet entrega a l‘Ajuntament de Son Servera de tota la seva col·lecció de llibres, DVD, discos, vinils, etc. Una donació que han fet les seves nebodes Graciela, Concepción i Sílvia i que és, en definitiva, una gran col·lecció cultural recollida al llarg de tota una vida.

Des del Consistori han agraït a la família aquesta decisió que consideren “molt positiva per a tot el poble, ja que ara tothom hi podrà tenir accés”; ha explicat Maria Arenas, regidora de Cultura.

Ara, des de les biblioteques es catalogaran i seleccionaran una per una les obres entregades perquè una vegada acabada aquesta tria tots els usuaris/àries de les biblioteques municipals puguin fer ús d’ells. Els llibres que es descartin seran donats a diferents organitzacions.

Marcelino Martín Rodríguez va ser el practicant del poble durant molts d’anys

Marcelino Martín Rodríguez era el practicant del poble, un veïnat reconegut per tot el poble que realitzava la tasca de posar injeccions als serverins i serverines i acompanyava al metge del poble en les seves visites.

Són tendència