Connect with us

Actualitat

Capdepera ‘confia’ amb les bones paraules de la Consellera de Salut

El batle Rafel Fernández, s’han reunit aquest dimecres amb la consellera Patricia Gómez, per tractar la situació de l’obra de la Unitat Bàsica de Salut (UBS) Cala Rajada

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Sanitat, Lorena Molinillo, s’han reunit aquest dimecres amb la consellera de Sanitat del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, per tractar la situació de l’obra de la Unitat Bàsica de Salut (UBS) Cala Rajada, dos dies després de les declaracions del batle sobre la «inoperància» de la Conselleria en aquest aspecte.

Segons Fernández, la reunió ha estat «profitosa» per marca unes dates claus per avançar en l’obra, d’aquesta manera, segons explica el batle els tècnics de la conselleria s’han compromès «que la setmana que ve els aires condicionats estaran col·locats», una de les queixes principals dels usuaris i treballadors de la UBS que porten tres anys sense climatització.

Fernández també ha comentat: «A un mes vista s’analitzarà l’avanç de l’obra i segons l’afectació que tengui damunt els usuaris i treballadors, es decidirà el trasllat de tot el personal i del servei d’atenció mèdica a Capdepera durant el transcurs de la reforma». Així i tot, durant aquest mes «hi haurà més reunions per solucionar qualsevol problema que vagi sorgint», ha afegit el batle, i per part de la regidora Molinillo es controlarà el dia de l’obra per a una «millor coordinació».

Des de l’ajuntament s’ha emfasitzat la situació «alarmant» dels usuaris i treballadors de la UBS per la manca d’espai i les temperatures que han de patir tant a l’hivern com a l’estiu.

Són tendència