Connect with us

Actualitat

Llucmajor podrà pagar finalment els ajuts per la compra de llibres de text

No s’havien pogut abonar encara a causa d’alguns impediments per part de les administracions

L’Ajuntament de Llucmajor podrà pagar finalment els ajuts per la compra de llibres de text que va convocar l’actual equip de govern per primera vegada per al curs 2015-2016. Cal recordar que no s’havien pogut abonar encara a causa dels impediments de les administracions. En primera instància, la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears donà el vistiplau. Però quan arribà a Madrid, la Conselleria d’Hisenda hi posà objeccions, uns impediments que finalment s’han resolt.

La convocatòria d’aquestes beques per part de l’àrea d’Atenció Social, preveia una partida de 20.000 euros d’ajudes per a la compra de llibres de text. Els alumnes d’Educació Infantil podien optar a 60 euros, els de Primària a 100 i els de secundària a 150 euros. Finalment, es concediren 75 beques que no s’hauran pogut abonar fins ara a causa de les esmentades traves administratives.

Els alumnes d’Educació Infantil podien optar a 60 euros, els de Primària a 100 i els de secundària a 150 euros

El batle de Llucmajor, Gori Estarellas, i la regidora d’Atenció Social, Maria Antònia Gil, coincideixen en assenyalar que “aquestes beques que vàrem decidir donar des de l’Ajuntament de Llucmajor per ajudar a les famílies més necessitades, malauradament han topat amb les objeccions de l’administració supramunicipal. Nosaltres les convocàrem amb la millor intenció però aquesta bona voluntat sovint topa amb la burocràcia. Tot i que les famílies, en primera instància van haver de pagar els llibres de text, ara finalment podran cobrar les beques. Els ajuts es pagaran dilluns i dimarts de la setmana vinent”. “Volem demanar disculpes per la demora però sovint la velocitat de l’administració en resoldre problemes burocràtics no és la que desitjam tots”, afegeixen.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *