Connect with us

Actualitat

Alguns afectats a Artà: La Guàrdia Civil investiga a tres persones per estafes en la compravenda de vehicles

Cercaven cotxes que anaven a ser donats de baixa i posteriorment eren venuts a terceres persones obtenint així un benefici econòmic

La Guàrdia Civil ha duit a terme una recerca d’estafes i falsedat documental, relativa a la tramitació de la baixa temporal de vehicles i contractes de compravenda falsificats, que s’ha saldat amb la recerca de tres persones per diversos delictes d’estafa, falsedat documental i pertinença a grup criminal.

Els tres investigats tenien un “modus operandi” que consistia en oferir quantitats de doblers per vehicles que anaven a ser donats de baixa, comprometent-se a tramitar els papers davant Tráfic, (s’anunciaven a les xarxes per a la recollida i baixa de vehicles, pagant una quantitat de doblers).

El contacte amb el propietari del vehicle es duia a terme a través del telèfon o xarxes socials, mai personalment i una vegada arribats a un acord, els investigats enviaven una grua per a la recollida del vehicle, no arribant en cap cas a pagar al venedor.

Una vegada amb el vehicle en el seu poder no tramitaven la baixa i ho venien a terceres persones obtenint així un benefici econòmic. Amb la venda formalitzaven un contracte a nom del primer venedor, falsificant la signatura ja que amb anterioritat li havien requerit una fotografia del DNI per tramitar suposadament la baixa administrativa.

Els agents de la Guàrdia Civil d’Inca, han esclarit almenys deu delictes similars, denunciats a Palma, Artà, Andratx, Pollença i Santa Margalida, entre altres indrets.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència