Connect with us

Esports

El C.D Manacor estrena patrocinador

L’empresa manacorina Conecta Balear passarà a ser patrocinador principal de tots els equips del club les properes dues temporades

El club manacorí ha oficialitzat avui la seva col·laboració amb el nou patrocinador i ha donat a conéixer la nova equipació dels grups.

Aquesta propera temporada el C.D Manacor comptarà amb aproximadament 22 equips, més de 400 jugadors, es disputaran més de 800 partits oficials i unes 5.000 hores d’entrenament, arribant arreu de Mallorca, el resta de les illes, Catalunya i Aragò, gràcies a la presència del primer equip a Tercera Divisió, el Juvenil A, a Divisió d’honor i una altre equip juvenil a Lliga Nacional.

A més, gràcies a l’acord, Conecta Balear proporcionarà Internet a la instal·lació de Na Capellera, per a tots els socis, aficionats, jugadors, pares i mares, que vinguin a gaudir de l’esport i del futbol manacorí.

A la presentació, l’equip directiu, en paraules del seu president, Pere Mateu Grimalt, han volgut agrair al nou patrocinador “les facilitats i la voluntat de de cooperació mostrada des de el primer moment” i consideren aquest nou patrocini com “un punt de partida per tal de reforçar la imatge del club dintre de la nostra població i involucrar-nos cada vegada més dintre de la societat manacorina.”

El club ha remarcat Mateu treballarà per consolidar valors com són el treball en equip, companyarisme, esforç i voluntat de creixement. “Unes idees que estan presents en el nostre dia a dia amb la tasca realitzada amb tots els nins i nines del Club i també poden extrapol·lar-se a l’empresa que ara ens patrocina”.

 

 

Són tendència