Connect with us

Oci i Cultura

Santanyí presenta les edicions dels llibres ‘Carn crua’ i ‘Mai Vista’

Les obres guanyaren els Premis Bernat Vidal de poesia i la primera edició del Premi Antoni Vidal Ferrando de narrativa, respectivament

Coincidint amb les Festes de Sant Jaume, el municipi de Santanyí ha presentat en societat els Premis de Literaris Vila de Santanyí. La Casa de Cultura Ses Cases noves va ser el lloc escollit per poder tocar i fullejar per primera vegada el XXXIII Premi Bernat Vidal i Tomàs de Joan Josep Barceló titulat Carn crua, i Mai Vista de Josep Hernández, obra guanyadora de la primera edició del Premi Antoni Vidal Ferrando de narrativa.

Aquestes dues obres van ser les dues obres guanyadores de la totalitat de treballs presentats. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí va rebre 67 manuscrits per al Bernat Vidal i Tomàs, i 39 per a l’Antoni Vidal Ferrando.

Tant la regidora de Cultura, Ricarda Vicens, com el batle de Santanyí, Llorenç Galmés, van destacar durant l’acte d’entrega, la gran participació als premis. Especialment si es té en compte que era la primera vegada que es convocava el premi de narrativa.

El Premi Antoni Vidal Ferrando està guardonat amb 5.000 € més la publicació de l’obra, i el Premi Bernat Vidal i Tomàs amb 3.300 €, i també la publicació de l’obra guanyadora.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència