Connect with us

Comunitat

Detingudes 12 persones a Mallorca per la compra d’exàmens del permís de conduir

Un funcionari de la Prefectura provincial de trànsit de Balears, explicava a un professor d’autoescola el recorregut que anaven a realitzar els seus alumnes en la prova pràctica

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous a 12 persones per la compra d’exàmens del permís de conduir en el marc de l’operació ‘Cervos’, davant la sospita d’un suposat delicte de suborn.

Segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat, un funcionari de la Prefectura provincial de trànsit de Balears, encarregat d’examinar en la prova pràctica, explicava a un professor d’autoescola el recorregut que anaven a realitzar els seus alumnes durant l’examen per obtenir el permís de conducció.

D’aquesta manera, els alumnes realitzaven les pràctiques els dies previs a l’examen sobre els recorreguts facilitats, tot això a canvi de 300 euros que posteriorment es repartien entre ells.

Com a resultat de l’operació s’ha detingut al funcionari de la Prefectura provincial de trànsit, a un professor d’autoescola i a deu persones que havien pagat per la compra de l’examen.

Aquestes detencions s’han produït després que els agents d’Algaida iniciessin una recerca el passat mes de març davant les sospites que s’estigués cometent un delicte de suborn. L’operació continua oberta i no es descarta la detenció de més persones.

La Guàrdia Civil ha especificat que des de l’inici de l’operació, la Prefectura provincial de trànsit ha col·laborat a tot moment amb la instrucció.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència