Connect with us

Societat

Aznar, enfadat amb el PP

Perquè no l’han convidat al congrés del partit

Pablo Casado i Soraya Sáenz de Santamaría tancaran aquest dijous la campanya per a les primàries del PP. Aquest divendres comença el congrés del partit i dissabte ja tindran nou líder. Els dos candidats fan un últim esforç per sumar suports i cada vegada es veu més poc probable la possibilitat d’una candidatura unitària.

Qui s’ha mantingut neutral en aquesta pugna per presidir el PP ha estat l’expresident espanyol José María Aznar. Ara bé, es tracta d’una neutralitat molt particular perquè aquest dimecres, quan l’hi van demanar, va llançar un dard enverinat contra Soraya Sáenz de Santamaría. Va dir: “No faré com ha fet el meu successor a la presidència del govern espanyol, el senyor Rodríguez Zapatero, que ha manifestat la seva clara preferència per un dels candidats, en aquesta ocasió per la candidata. Jo no faré com el senyor Rodríguez Zapatero, sinó que em mantindré en la mateixa situació. Esper que els compromissaris del PP l’encertin”

Després d’haver declarat això, va tornar a carregar contra el seu partit pel fet que no l’han convidat al congrés: “Jo només he estat president del PP 14 anys, president del govern [espanyol] 8 anys i diputat del PP durant 20 anys, però probablement això no dóna cap dret a ser convidat”.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com