Connect with us

Societat

626 persones van ser ateses a Aproscom Fundació durant el 2017

Aquestes són algunes de les dades que recull el Balanç Social de l’entitat durant l’any passat

Ja ha vist llum el nou Balanç Social de l’entitat, una publicació que recull les dades del que s´ha fet i el resultat de la feina feta durant el 2017.

I és que han estat 626 les persones ateses, 211 els professionals, 92 voluntaris/es i 7 milions d’euros de pressupost alguns dels indicadors de l’activitat que Aproscom ha desenvolupat durant l’any 2017.

Des de l’entitat es continuen desenvolupant activitats que generen oportunitats d´inserció sociolaboral per als joves amb discapacitat intel·lectual a  través de programes de formació dual que combinen la formació amb l’ocupació en entorns laborals reals i que els ajuden a millorar les seves capacitats i a trobar una sortida al seu futur. També  s´ha ampliat el servei de Suport a l´Habitatge, que fomenta l’autonomia i la vida independent de les persones, s’ha fet una passa més cap a la inclusió a la comunitat, anant a les escoles per explicar als alumnes la discapacitat i quina és la missió de l’entitat, i s’ha donat continuïtat al projecte SOM-RIU pels pobles, projecte que persegueix donar visibilitat a les capacitats de les persones amb diverses necessitats de suport.

211 professionals, 92 voluntaris/es i 7 milions d’euros de pressupost són només alguns dels indicadors de l’activitat d’Aproscom

L’ enfocament global en la persona i la inclusió és la línia de model d’organització que volem que sigui Aproscom Fundació i per aquest motiu, durant el 2018, continuam treballant.

 

626 persones van ser ateses a Aproscom Fundació durant el 2017
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *