Connect with us

Societat

Corinna confessa que el rei emèrit era qui tallava el bacallà a l’Institut Nóos

També afirma que el rei Joan Carles va cobrar comissions per la construcció de la línia d’alta velocitat a la Meca

Alguns mitjans espanyols han publicat filtracions de les converses entre l’amiga del rei Joan Carles, Corinna, i l’excomissari de la policia espanyola, José Manuel Villarejo. Segons les gravacions que publiquen El Español i OK Diario , Corinna confessa a Villarejo que el rei emèrit era qui manejava l’Institut Nóos.

En un document, Corinna explica que ella va fer un informe per al rei Joan Carles en què deia que estava preocupada per l’ambició d’Urdangarin, ja que volia guanyar doblers ràpid i no distingia entre els fons d’origen públic i els d’origen privat.

Corinna afegeix que el rei emèrit alimentava el negoci de l’Institut Nóos i feia de mitjancer en contractes. I afegeix que el rei Joan Carles no distingeix entre el que és legal i el que no.

En una altra conversa, Corinna afirma que el rei Joan Carles va cobrar comissions per la construcció de la línia d’alta velocitat a la Meca. A la conversa assegura que OHL, la constructora de Villar Mir, va pagar les comissions a través d’un intermediari saudita.

Els àudios que s’han filtrat són d’una trobada que es va mantenir a Londres l’any 2015 en què també va parlar de la seva relació personal amb el rei emèrit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència