Connect with us

Actualitat

Algaida aboleix el plàstic

L’Ajuntament torna a activar la campanya “Zero-zero”

L’Ajuntament d’Algaida ha decidit deixar d’utilitzar plàstic en les pròximes Festes de Sant Jaume de 2018 i, a partir d’aquesta festivitat, farà ús de vaixelles biodegradables en totes les festes populars i actes o activitats que organitzi. Així, enguany, utilitzarà aquest tipus de vaixelles ecològiques a la festa de la gent gran, per servir refrescs i altres actes institucionals.

Per tal de donar més ressò a aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Algaida torna a activar per a aquestes festes d’estiu d’Algaida, la campanya “Zero (residus)-Zero (contaminació)”, nascuda en el marc del dia 5 de juny dia mundial del Medi Ambient i que implicà a la majoria d’associacions, entitats i altres agents del municipi i de totes les edats.

Així, per exemple, en el sopar a la fresca de les Festes de Sant Jaume i amb la finalitat de disminuir les deixalles de plàstic, l’Ajuntament d’Algaida recomana que es facin servir vaixelles (plats, tassons, coberts, etc.) de materials orgànics reciclables o vaixelles de més d’un sol ús. Així mateix, amb el mateix objectiu de reduir els residus, informa que no es posaran estovalles de paper a les taules. Us recomanam que cada taula porti estovalles reutilitzables.

L’objectiu final de la campanya “Zero-Zero” és aconseguir un canvi qualitatiu del nivell de vida dels algaidins/es i un compromís amb un món més sostenible.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com