Connect with us

Comunitat

Detingut un corredor d’assegurances de Santa Margalida per un centenar d’estafes

Cobrava les pòlisses als clients que mai arribava a liquidar amb les companyies d’assegurances

La Guàrdia Civil ha detingut a un corredor d’Assegurances de Santa Margalida al que acusa d’estafar a centenars de clients als qui cobrava les pòlisses que ell mai arribava a abonar.

El detingut, gerent d’una agència mediadora, hauria estafat amb assegurances de vehicles i de la llar a particulars i petites empreses, amb operacions fraudulentes que en algun cas es remunten a l’any 2014.

La Guàrdia Civil, que va dur a terme la detenció dilluns passat, explica que malgrat la quantitat d’afectats, s’han formulat poques denúncies perquè l’agent d’assegurances és “una persona molt coneguda” a Santa Margalida.

Per això manté oberta la recerca i fa una crida a les possibles víctimes del supòsit estafador a posar-se en contacte amb els agents que duen a terme les pesquistas en la caserna de Santa Margalida.

La Guàrdia Civil indica que els primers indicis de l’activitat delictiva d’aquest gerent d’una agència mediadora d’assegurances van tenir lloc el maig passat, que inicialment semblaven casos aïllats.

Quan va avançar la recerca, els agents van comprovar que es tractava d’un frau a gran escala i entre les víctimes també hi figuren altres corredors d’assegurances als quals recorria per contractar pòlisses de companyies que havien acabat per rebutjar la seva mediació.

La seva manera d’operar era contractar les assegurances en nom dels seus clients, cobrar-los però no abonar les pòlisses a les companyies asseguradores, que al cap d’uns dies sense rebre els doblers les donaven de baixa.

Els afectats creien tenir coberts els riscos i solament s’adonaven de l’engany quan havien de recórrer a les assegurances que en realitat no havien contractat.

Són tendència