Connect with us

Esports

Els treballadors de Fiat faran vaga pel fitxatge de Cristiano

Els sindicats protesten pel multimilionari fitxatge del jugador en comparació a les precàries condicions laborals dels seus treballadors

El fitxatge de Cristiano Ronaldo ha provocat una gran indignació entre els treballadors de Fiat, el principal patrocinador de la Juventus de Torí. Es queixen els empleats de la companyia de la costosa operació que suposa la contractació del portuguès mentre les condicions dels seus treballadors “no són bones”.

En aquest sentit, diversos treballadors recentment despatxats s’han manifestat aquest dimecres a les portes de la fàbrica amb pancartes en contra de l’operació. “Per a Cristiano 400 milions i per als treballadors una patata…”. A més, el Sindicat de Treballadors ha comunicat la convocatòria d’una vaga per a aquest diumenge denunciant la situació en la qual es troben els seus treballadors en contraposició amb el desemborsament que va a realitzar la família Agnelli, accionistes d’ambdues empreses.

“Els treballadors de Fiat han fet guanyar una gran fortuna a tres generacions i, a canvi, només han rebut una vida de misèria”, diuen.

Els treballadors de Fiat faran vaga pel fitxatge de Cristiano
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *