Connect with us

Actualitat

Ethic Investors: Una immobiliària de “crowdfunding” catalana aterra a Porto Cristo

Fons de l’empresa justifiquen aquesta decisió en el fet que el mercat immobiliari arreu de Mallorca s’està movent molt a l’alça

La immobiliària catalana de finançament col·lectiu (“crowdfunding”) Ethic Investors s’ha assentat a Mallorca i ha adquirit diversos pisos i finques a Porto Cristo, entre altres indrets de l’illa.

Fons de l’empresa justifiquen aquesta decisió en el fet que el mercat immobiliari arreu de Mallorca s’està movent molt a l’alça. Aquest model de negoci permet als usuaris inscriure’s en la plataforma de l’empresa i invertir un mínim de 50 euros en els habitatges i en els terrenys que s’estan oferint. La companyia no solament es dedica a la compravenda de cases i terrenys sinó que també reforma i decora immobles per poder obtenir la renda màxima en les seves operacions.

Una vegada que l’immoble ha estat venut, l’inversor recupera el finançament que va fer al principi més l’augment del valor que l’habitatge o la finca en qüestió ha adquirit després de la reforma que ha fet l’empresa. Actualment, treballen en l’entitat prop de 60 persones i, encara que l’oficina està a Barcelona, Rodríguez no descarta obrir una delegació a Balears i augmentar la plantilla si l’activitat de l’empresa augmenta a les illes.

Són tendència