Connect with us

Actualitat

Vols fer feina a Mercadona?

El SOIB realitza aquests dies la preselecció de candidats per cobrir més de 80 places

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), mitjançant SOIB Empreses, ha convocat aquest dimarts a més de 600 persones a la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria per celebrar un procés de preselecció per ocupar més de 80 llocs de feina de Mercadona a Mallorca.

Les persones candidates han estat citades els dies 10 i 11 de maig a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb l’objectiu de realitzar entrevistes prèvies, fer una presentació general de l’empresa sol·licitant, explicar les característiques dels llocs de treball oferts, així com de les condicions de les ofertes i els seus requisits. Mercadona oferta en aquesta ocasió 80 llocs de treball de personal per a caixa i reposició de mercaderies.

En aquesta ocasió les persones interessades han pogut tramitar la seva participació en el procés mitjançant un formulari online i, aquelles que no han tingut aquesta possibilitat, han pogut realitzar aquest registre in situ.

El servei de preselecció de personal del SOIB empreses està disponible durant tot l’any i és un dels més sol·licitats per part de les empreses. El seu objectiu és generar oportunitats per a les persones inscrites com a demandants d’ocupació i per a aquelles que cerquen una millora laboral.

Són tendència