Connect with us

Societat

El Consell crea la marca ‘Moda Mallorca’

El distintiu promocionarà i protegirà tota la moda produïda a l’illa

El Consell de Mallorca donarà cobertura a les creacions de moda, calçat i complements produïdes a l’illa a través de la marca “Moda Mallorca”.

La marca, registrada pel Consell, ha vist la llum després de diverses reunions amb un grup de professionals del sector que assessoraran a la institució. Aquest col·lectiu, integrat per més de 30 dissenyadors, creadors i productors va decidir constituir-se en una plataforma per rellançar les creacions locals. Precisament, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha aplaudit la creació d’aquest col·lectiu, ja que fins ara “no existia un interlocutor vàlid i oficial” amb el qual el Consell pogués treballar per impulsar la moda mallorquina.

A partir d’ara, segons ha explicat durant la presentació, el cconseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, “tot aquell que vulgui usar la marca haurà de demanar permís el Consell de Mallorca que, amb l’assessorament dels membres del col·lectiu, autoritzarà l’ús d’aquesta marca quan compleixi les condicions establertes”. De fet, aquesta mateixa setmana el Consell ja ha instat a paralitzar una passarel·la prevista a València on es pretenia usar la marca Moda Mallorca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència