Connect with us

Agenda

Projecte Mut + Bernadet’s Trio, a Artà

El 29 de juliol, a partir de les 21.30 hores, al Santuari de Sant Salvador

Projecte Mut és un grup de música folk-rock eivissenc. Es formà l’any 2005 com a projecte en solitari del cantant del grup Statuas de Sal, David Serra, juntament amb el músic i productor Joan Barbé, company de grup i coimpulsor del projecte Ressonadors.

Aquests dos artistes pretenen aprofundir en el folk-rock en català (la seva lletra materna), utilitzant lletres pròpies i també textos de poetes eivissencs amb un remarcat so acústic, caracteritzat per la barreja de bateria, guitarres elèctriques i acústiques, amb el violí i instruments folklòrics de les illes com són les castanyoles, el tambor pagès o l’espasí.

El seu últim àlbum, del 2017, es diu La Vida Rima. En el mateix concert, organitzat per l’OCB d’Artà amb motiu de les Festes de Sant Salvador, també actuaràn Bernadet’s Trio.

Venda anticipada 12 eruos a l’Ajuntament d’Artà (matins), al teatre d’Artà de 20.00h a 22.00h del 23 al 27 de juliol i a Baba Discos Inca i Manacor. També es poden fer reserves mitjançant el correu ocbarta@gmail.com i en el facebook de l’OCB d’Artà. El preu d’entrada a la taquilla serà de 15 euros.

Projecte Mut + Bernadet’s Trio, a Artà
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *