Connect with us

Actualitat

Luis Gil de Sola, nou inspector de la Policia Nacional a Manacor

La Policia ofereix la seva col.laboració al batle, Pedro Rosselló, per acabar amb els problemes que afecten a les cales verges

 El batle de Manacor, Pedro Rosselló, juntament amb el regidor de Policia, Miquel Perelló, han rebut el nou inspector de la Policia Nacional a Manacor, Luis Gil de Sola. El nou inspector ha acudit a la cita amb el batle acompanyat d’Antonio Jarabo, el cap superior de la Policia Nacional a les Illes Balears; Cristóbal Villalonga, el cap regional d’operacions; i Rafel Cladera, cap de la comisaria de policia de la platja de Palma. Tots s’han interessat per la seguretat del municipi i des de la Policia Nacional s’han oferit a col·laborar en tot el que sigui necessari per fer de Manacor un municipi encara més segur. La Policia ha oferit la seva col.laboració al batle, Pedro Rosselló, per acabar amb els problemes que afceten a les cales verges.

A més a més el nou comandant general de l’exèrcit a Balears, Juan Álvarez Cifuentes, també ha estat rebut pel batle, Pedro Rosselló. Des de la institució que comanda Álvarez Cifuentes s’han interessat per l’augment de l’oferta turística en espeleologia i pel rescat efectuat fa poques setmanes de Xisco Gràcia a la cova de la Piqueta. Des de l’exèrcit s’han oferit a col·laborar en totes situacions d’emergència que succeeixin al municipi de Manacor i s’han posat a disposició de l’Ajuntament per abordar diferents problemàtiques.

 

Són tendència