Connect with us

Actualitat

Condemnat un director de banc de Felanitx per estafar a una clienta amb problemes mentals

Haurà de passar un any a la presó o pagar 4.500 euros

El director d’una entitat bancària haurà de passar un any a la presó o pagar 4.500 euros després de ser condemnat per estafa a una clienta amb problemes mentals.

En el judici celebrat aquest dilluns en l’Audiència Provincial es ratificarà l’acord aconseguit per les parts amb el qual l’acusat reconeixerà els fets i acceptarà les penes sol·licitades. Per la seva banda, la Fiscalia sol·licitarà que es dicti sentència segons la conformitat.

L’acusat és un director de banc a Felanitx i segons l’acusació es va aprofitar d’una dona, client habitual de l’entitat, que patia una deterioració mental que li dificultava la comprensió clara dels seus actes.

L’home es va guanyar la seva confiança i la va convèncer perquè li permetés disposar dels seus béns dient-li que anava a cuidar-la. Així, va obtenir poder sobre una finca de la seva propietat amb la qual va obtenir un crèdit hipotecari de 87.000 euros.

Igualment va aconseguir que li lliurés una escriptura de crèdit obert amb garantia hipotecària per la qual l’entitat va obrir un compte de crèdit a una societat de la qual era propietari, fins al límit de 93.000 euros -rebent en aquest moment 60.000 euros i constituint-se una hipoteca sobre una altra finca-.

A més, la dona, creient que l’acusat l’anava a cuidar durant tota la seva vida, li va atorgar un testament a on l’anomenava hereu de la resta de propietats.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *