Connect with us

Comunitat

El pagament dels imposts municipals es farà de manera telemàtica

La intenció de l’Agència Tributària de les Illes és ampliar, enguany, a tots els municipis, el seu servei de carter virtual

A partir d’ara, la consulta i pagament dels imposts municipals es farà de manera telemàtica. Serà mitjançant un codi que l’Agència Tributària de les Illes ja ha començat a enviar als contribuents. La intenció és ampliar, enguany, a tots els municipis, el seu servei de carter virtual.

De moment, només funciona a Palma, on els contribuents ja han rebut una carta informativa amb el codi que hauran de fer servir per pagar els seus tributs municipals. Enguany, però i com a període d’adaptació, encara s’enviarà per correu el rebut tradicional.

Una vegada s’accedeix al carter virtual, s’ha de modificar el codi que ens han enviat per una contrassenya. En cas de no tenir el codi, es pot sol·licitar a través d’internet o a les oficines de recaptació.

I atenció, perquè a partir de dimecres, qualselvol gestió presencial amb l’ATIB s’haurà de fer amb cita prèvia. La cita es pot sol·licitar a través del portal web de l’Agència Tributària o per telèfon. L’Agència Tributària de les Illes, però, recorda que molts dels tràmits i consultes es poden fer de forma telemàtica.

El pagament dels imposts municipals es farà de manera telemàtica
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *