Connect with us

Comunitat

Delegació del Govern retira els contenciosos contra la carrera professional dels funcionaris

La retirada dels recursos suposarà l’aixecament de la suspensió cautelar dels acords del Consell de Mallorca i cinc ajuntaments afectats, entre ells el de Campos

La Delegació del Govern en les Illes Balears, a través de l’Advocacia de l’Estat, ha retirat els recursos contenciós-administratius interposats contra els acords del Consell de Mallorca i els ajuntaments de Palma, Andratx, Campos, Alaró i Santa Eugènia sobre el complement retributiu de carrera professional dels empleats públics.

La nova delegada del Govern, Rosario Sánchez, va sol·licitar el passat dia 27 de juny a l’Advocacia de l’Estat a Illes Balears que s’interessés a iniciar els tràmits per al desistiment de tots aquests procediments, ha informat la Delegació del Govern.

En la seva presa de possessió de fa uns dies, Sánchez va manifestar la seva intenció política de retirar aquests contenciosos, d’acord amb la voluntat mostrada per part del nou Govern de l’Estat i els ministeris implicats.

Els motius jurídics exposats en aquests informes, que fonamenten la retirada dels procediments, se centren que no consta que les retribucions de la carrera professional d’aquestes corporacions locals infringeixin la massa salarial global establerta per als treballadors públics als Pressupostos Generals de l’Estat.

La retirada dels recursos suposarà l’aixecament de la suspensió cautelar dels acords del Consell de Mallorca i els cinc ajuntaments afectats per al pagament dels complements salarials de carrera professional.

Delegació del Govern retira els contenciosos contra la carrera professional dels funcionaris
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *