Connect with us

Agenda

Loquillo celebra a Santanyí 40 anys de trajectòria

Dimecres 18 de juliol, a les 22.00 hores, al Poliesportiu municipal

Loquillo, el rei del rock-and-roll, ha tornat als escenaris. Quatre dècades han passat des que en 1978 José María Sanz, més conegut com Loquillo, va fer la primera aparició a Barcelona. Una data que l’artista està celebrant aquest any amb la gira 40 años de Rock and Roll. Actitud.

Coincidint amb l’inici de les festes de Sant Jaume, el músic barceloní actuarà al poliesportiu municipal de Santanyí. Serà dimecres 18 de juliol a les 22.00 hores quan comenci l’espectacle, que promet fer gaudir de valent a tothom.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Santanyí, Miquel Vidal, es mostra molt satisfet i engrescat amb l’actuació de Loquillo: “Feia temps que volíem dur per les Festes de Sant Jaume un artista de la categoria de Loquillo a Santanyí. Ens ha constat molts d’esforços i preparació, però és una realitat perquè la data assenyalada és ben a prop. Volem que gent de tots els racons de l’illa vinguin fins al nostre poble per un concert que està garantit que serà inoblidable”.

Les entrades tenen un preu de 45 euros, i de 40 si es compra abans de dia 10 de juliol. A més, hi ha preus especials per a residents del municipi de Santanyí: 35 euros l’entrada general, 30 l’anticipada

Les entrades tenen un preu de 45 euros, i de 40 si es compra abans de dia 10 de juliol. A més, hi ha preus especials per a residents del municipi de Santanyí: 35 euros l’entrada general, 30 l’anticipada. A més, després del concert, hi haurà un gran final de festa animada per DJ Titi.

L’espectacle està organitzat per General Music i l’Ajuntament de Santanyí.

Loquillo celebra a Santanyí 40 anys de trajectòria
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *