Connect with us

Actualitat

Desmantellat un punt molt actiu de venda de droga a Felanitx

Confiscada cocaïna, haixix i dos cotxes d’alta gamma

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 48 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).
Aquest passat dilluns, una patrulla de la Guàrdia Civil de Felanitx, va fer aturar a un vehicle que circulava per l’interior del poble. A l’ocupant del cotxe se li va intervenir 18 dosi de cocaïna. Va quedar detingut a l’acte.

Els guàrdies civils sospitaven que el detingut es dedicava al tràfic i venda de la substància confiscada, a més tenien coneixement que duia un alt nivell de vida, i que havia tingut problemes laborals.

Continuant amb la recerca i després de realitzar-se un registre al seu domicili, situat en una finca a les afores del poble, va donar com resultat la confiscació final d’un quilo i dos-cents vint-i-un grams de cocaïna (1221 g.) i quatre quilos i tres-cents vint-i-un grams d’haixix (4321 g.), així com mil vuit-cents euros en efectiu.

Durant la intervenció van ser intervinguts també dos vehicles d’alta gamma que el detingut suposadament emprava per traficar amb les substàncies.

Són tendència