Connect with us

Actualitat

Pedro Rosselló: “A Manacor els treballadors de la neteja cobraven menys que els d’altres municipis”

L’Ajuntament celebra l’acord laboral entre els treballadors i l’empresa concessionària de neteja viària i recollida de fems

Els representants de l’Ajuntament de Manacor celebren que “els treballadors i treballadores i els representants empresarials de la concessionària del servei de neteja al municipi de Manacor hagin arribat a un acord que recull un increment salarial progressiu que “entenem que és just”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Pedro Rosselló. “És cert que a Manacor per fer la els treballadors cobraven menys que els d’altres municipis de l’illa i l’increment salarial pactat permet que els sous dels treballadors manacorins s’equiparin als de tot el sector”, ha explicat Pedro Rosselló.

“En aquesta negociació el paper de l’Ajuntament és molt limitat i hem intentat fer de mediadors, fa molts anys que els treballadors i les treballadores de la neteja a Manacor no havien gaudit de cap tipus d’increment salarial, és una reivindicació justa que finalment ha arribat a bon port”, explica la batlessa, Catalina Riera. “Estam satisfets que les dues parts hagin arribat a l’acord i que el conveni col·lectiu del sector es pugui tancar a Manacor després de més d’un any i mig de negociacions”, ha afegit el regidor Pedro Rosselló.

Des de l’Ajuntament tant la batlessa com el regidor de Medi Ambient han insistit en què la neteja dels espais públics “és un servei imprescindible i important perquè afecta la ciutadania en el seu dia a dia i també afecta la imatge que els que ens visiten se’n duen de Manacor”. 

Són tendència