Connect with us

Actualitat

Els treballadors de LUMSA pacten un augment salarial del 21%

L’acord que s’ha aconseguit a Manacor ha de ser el referent per a tot el sector de la neteja viària i recollida d’escombraries a Balears, segons el sindicat CCOO

A falta de la ratificació per part de l’Assemblea de Treballadors i treballadores de l’Empresa FCC-LUMSA -empresa concessionària de la neteja viària i recollida d’escombraries del municipi de Manacor – el comitè de vaga i la representació de l’empresa han signat un preacord en el qual es recull un augment salarial del 21% en quatre anys (2017-2020).

Cal recordar que FCC-LUMSA és l’empresa concessionària de la neteja viària i recollida d’escombraries del municipi de Manacor.

D’altra banda, per donar sortida a tot el referent a les millores socials i de qualitat de l’ocupació, s’emplaça a la comissió paritària, formada per representants dels treballadors i empresa, per continuar les negociacions.

D’aquesta manera, una vegada ratificat l’acord per l’Assemblea de treballadors i treballadores es procedirà a la desconvocatoria que la vaga que va ser efectiva els passats dies 21 i 22 de juny, i que va ser suspesa en vista a la negociació que ha culminat en el dia d’avui amb l’acord.

Miguel Pardo, Secretari General de la Federació de construcció i Serveis de CCOO dels IllesBalears ha mostrat la seva satisfacció per l’acord, remarcant la importància de la lluita sindical en la negociació col·lectiva per a la consecució de millores en les condicions salarials i laborals de la classe treballadora.

Finalment, Pardo ha incidit en el fet que aquest augment salarial ha de ser el referent per a tot el sector de la neteja viària i recollida d’escombraries a Balears, en vistes a un conveni autonòmic.

Són tendència