Connect with us

Esports

El Festival Internacional de Llucmajor concentrarà a 20 Grans Mestres d’Escacs

La convocatòria arriba a la VI edició consolidant-se com un dels millors en l’àmbit estatal

Dels 30 participants de fa sis anys a la primera edició als 400 jugadors d’enguany entre els quals 20 Grans Mestres i provinents de fins a 35 països, fan que el Festival Internacional d’Escacs de Llucmajor estigui més que consolidat: “És un dels tres millors tornejos a nivell nacional i feim feina perquè sigui un dels millors d’Europa, veurem si ho aconseguirem”, apuntà Sebastià Nadal qui amb Joan Oliver són els organitzadors i coordinadors d’aquesta cita que se celebra en el Club Nàutic de s’Arenal entre el proper dia 13 i el 21 de maig.

El torneig fou presentat dimarts en societat en una trobada a la qual participaren el batle de Llucmajor, Bernadí Vives; la regidora de Turisme, Lucia Escribano i el regidor d’Esports, Tomeu Tugores. Entre els assistents hi havia patrocinadors i col·laboradors entre els quals Sebastià Lladó representant d’Air Europa com a responsable de patrocinis i representants dels hotels, del Club Nàutic, de la Federació Balear d’Escacs, del Club d’Escacs de Llucmajor i altres empreses vinculades a l’esdeveniment. També hi fou present Joan Noguera, gerent de la Fundació per a l’Esport Balear

En l’edició d’enguany, la competició tendrà 5 modalitats: Partides ràpides de 3 minuts i 2 segons, l’Open Internacional, torneig per països, equips de col·legis i un torneig amateur.

Entre moltes altres activitats paral·leles a les competicions, destacar que durant el festival, se celebrarà una xerrada del prestigiós entrenador Elizbar Ubilava, entrenador de dos campions del món com són Anatoly Karopov i Viswanathan Anad.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència