Connect with us

Societat

Rodrigo Rato i Miguel Bosé s’estrenen a la nova llista de grans morosos d’Hisenda

El llistat inclou persones i empreses amb deutes o sancions tributàries de més d’un milió d’euros

L’Agència Tributària ha fet pública la quarta llista de morosos, la d’aquest 2018, i hi destaquen noms com el de Rodrigo Rato o Miguel Bosé. L’exvicepresident del govern del PP i el cantant hi apareixen per primera vegada.

Aquesta llista inclou persones i empreses amb deutes o sancions tributàries de més d’un milió d’euros, pendents de pagament a 31 de desembre del 2017.

Aquesta vegada s’inclouen 4.318 deutors, un 5% menys respecte a l’anterior llista, del 2017, però l’import global del deute és un 0,6% inferior i supera els 15.300 milions d’euros.

En el cas de Rodrigo Rato, consta amb un deute que supera per poc el milió d’euros. L’expresident de Bankia ho ha justificat perquè des de juny de 2015 té embargats tots els seus béns i rendes per ordre d’un jutge i això “li impedeix acomplir un deute tributari que està recorregut als tribunals”.

El cantant Miguel Bosé apareix en la llista negra de l’Agència Tributària amb un deute d’1,86 milions. El futbolista brasileny Dani Alves, hi apareix per tercera vegada per un deute de 2,6 milions. Alves ja hi apareixia el 2016 i el 2017.

Són tendència