Connect with us

Oci i Cultura

Algaida es posa en alerta per les festes de Pina

El Consistori recorda que aplicarà l’Ordenança de Convivència que contempla sancions entre 60 i 350 euros per vulnerar les normes

L’Ajuntament d’Algaida ha fet saber que farà complir l’ordenança de convivència ciutadana en el marc de les festes d’estiu d’Algaida, Pina i Randa. De fet, el divendres es posarà en marxa el primer dispositiu amb motiu de l’inici de les festes d’estiu de Pina, especialment en els concerts de divendres i dissabte.

Des de l’Ajuntament recorden que “aquestes són unes festes on els veïnats i veïnades de Pina i els visitants han de poder gaudir i una de les coses més importants perquè això sigui possible és el respecte i el compliment de les normes de convivència i de seguretat com ara el consum d’alcohol fora dels recintes habilitats o fer necessitats fisiològiques al carrer”.

Per tot això, durant aquests dies de festa es farà complir l’ordenança de seguretat i convivència ciutadana on es contemplen sancions entre 60 i 350 euros per vulnerar-la. Concretament, l’Ajuntament recorda alguns aspectes que preveu l’ordenança, com són: la prohibició de la venda i consum d’alcohol a menors d’edat, que està prohibit consumir alcohol fora dels recintes habilitats per les festes o fer botellot al carrer així com fer necessitats fisiològiques (defecar, orinar, escopir).

L’allau de gent jove que assisteix als concerts de divendres i dissabte obliga a prendre mesures especials

Així mateix, els establiments o barres que dispensin begudes durant les festes mostraran en llocs visibles cartells amb la prohibició de venda d’alcohol a menors i també la signatura d’un full de compromís on consta que faran complir l’ordenança.

Són tendència