Connect with us

Actualitat

Els Centres de dia de Manacor incorporen la figura del Terapeuta Ocupacional

L’Ajuntament gestiona dos centres, una a Manacor i un a Porto Cristo i els dos contaran amb aquesta nova figura

Els dos centres d’estades diürnes que gestiona l’Ajuntament de Manacor, un a Porto Cristo i l’altre a la ciutat de Manacor, han incorporat una Terapeuta Ocupacional als seus equips humans respectius.

Aquests centres tenen trenta-sis persones majors que en són usuàries. Amb la mesura es pretén ampliat el ventall d’activitats que s’ofereixen a aquests centres i així potenciar les seves capacitats

La regidora de Serveis Socials de Manacor, Maria Isabel Bauzà; ha explicat que la nova professional “s’encarrega de programar les activitats lúdiques i educatives i d’aquesta manera, es podran potenciar les activitats a l’exterior i la relació de les persones usuàries dels Centres de Dia amb la ciutat de Manacor i amb Porto Cristo.”

La regidora de Serveis Socials ha visitat els dos centres acompanyada de la coordinadora del departament, Alba Frechilla, per informar als treballadors que la intenció de l’Ajuntament és “mantenir i consolidar aquest nou servei”. I és que aquesta nova figura s’ha pogut integrar gràcies a una ajuda de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials. La intenció de l’Ajuntament, segons Bauzà, és després del període de contractació establert per la Conselleria assumir el servei des de el consistori.

Així, a partir d’ara s’uneixen a l’equip de professionals format per treballadors socials, infermers, fisioterapeutes, tècnics socio-sanitaris, auxiliars de serveis i cuina, la nova terapeuta ocupacional.

L’Ajuntament gestiona dos centres d’estades diürnes, els quals tenen capacitat per atendre a 18 persones cadascun, de les 7.45 h a les 18 h. Per accedir als serveis dels Centres de Dia, de manera permanent o de manera temporal, tothom pot demanar informació al telèfon 971849100.

 

Són tendència