Connect with us

Oci i Cultura

Calonge es teneix de Lila

La convocatòria va reunir a 1.200 ballarins per mostra el rebuig de la societat a la violència de gènere

La Plaça de Sant Miquel de Calonge va ser l’escenari per a una multitudinària trobada de balladors en línia de Mallorca. Segons l’organització van ser més de 1.200 persones de tots els racons de l’illa, les que es van reunir al nucli calongí per a una jornada de música, ball i diversió, que a més té un objectiu solidari. La cèntrica plaça del poble va ser el punt de trobada i escenari de la BIM Lila de la Dona. Organitzada per l’associació Linedance Balear, aquesta vegada la BIM s’ha sumat a la causa de la lluita contra la violència de gènere. Per l’ocasió es varen confeccionar 1.500 mans de color lila que es varen poder vendre a un preu de 2 euros com a donatiu. Tota la recpatació es destinarà al centre d’atenció de la dona Casal Petit de congregació de les Germanes Oblates, un centre de dia d’atenció a la dona.

Des del primer moment que va arribar la proposta a l’Ajuntament de Santanyí de fer la BIM Lila per la Dona al municipi, l’equip de govern es va comprometre a col·laborar amb tot el possible. El batle pedani de Calonge i regidor de Serveis Socials, Antoni Matas, ha assegurat: “és un orgull que veure com tot el poble s’ha compromès amb l’organització d’aquest esdeveniment. No és cada dia que podem reunir 1.200 persones a Calonge, i veure que tot ha sortit bé és una gran satisfacció”.

L’acte va comptar amb la participació dels ballarins Yana Olina y Adrián Olmo, campions d’Espanya i de Balears de ball esportiu

Aquesta BIM Lila per la dona també ha comptat amb la col·laboració dels ballarins Yana Olina y Adrián Olmo, campions d’Espanya i de Balears de ball esportiu.

Són tendència