Connect with us

Actualitat

Conclou a Manacor i Porto Cristo el projecte “El pati, una oportunitat per aprendre”

Realitzat pels educadors socials del Departament dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor

El projecte “El pati, una oportunitat per aprendre” realitzat pels educadors socials del Departament dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor i la participació de dues alumnes en pràctiques del grau superior d’integració social de l’IES Mossèn Alcover, ha anat destinat a l’alumnat del CEIPIEEM Simó Ballester de Manacor.

El principal objectiu del projecte ha estat dinamitzar el temps del pati. S’han donat a conèixer noves formes de jugar, s’ha potenciat el bon clima durant el pati, s’han transmès valors com la responsabilitat, compartir i el treball en equip. També s’han ensenyat noves tècniques de resolució de conflictes.

Durant els tres mesos que s’ha duit a terme el projecte s’han realitzat esports, danses, treballs manuals, jocs populars, etc. El darrer dia es realitzaren activitats de circ amb la col·laboració del Consell de Mallorca.

S’han transmès valors com la responsabilitat, compartir i el treball en equip

El passat dimarts 12 de juny finalitzà al projecte “Viure en civisme” realitzat pels educadors socials del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor amb la participació de dues alumnes en pràctiques del grau superior d’educació infantil de l’IES Mossèn Alcover. Aquest projecte ha anat destinat als alumnes d’infantil del CEIP Mitjà de Mar i del CEIP Ses Comes de Porto Cristo.

Amb aquest projecte s’han treballat les emocions bàsiques i el civisme per tal de conscienciar els destinataris de la importància de la convivència per viure de manera més feliç.

La jornada va consistir amb una diada lúdica amb els infants d’ambdós centres, on pogueren gaudir de diferents activitats com circuits de psicomotricitat, construccions gegants, taller de dibuix o taller de pintar cares proposades pel Consell de Mallorca. L’Ajuntament de Manacor va convidar tots els assistents a berenar de fruita i pizza.

 

Són tendència