Connect with us

Oci i Cultura

500 alumnes de Sant Llorenç celebren el Dia Mundial del Medi Ambient

L’Ajuntament en col·laboració amb algunes associacions, han organitzat un matí de tallers i activitats sostenibles a l’Auditòrium sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç, des de l’àrea de Medi Ambient, ha dedicat aquest dimarts matí a una jornada d’activitats i tallers per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient; que fou aquest passat 5 de juny.

A aquesta activitat hi han participat un total de 545 alumnes; d’entre 6 i 12 anys, procedents de les escoles de Sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç.

L’Auditòrium sa Màniga i els seus jardins han estat els espai seleccionats per a dur a treme els nombrosos tallers i activitats que s’han programat amb l’objectiu de conscienciar des de ben petits de la importancia vital de preservar i tenir cura del medi ambient.

A aquesta iniciativa, organitzada en col•laboració amb la Conselleria de Medi Ambient, també s’hi han adherit nombroses associacions que han ajudat en la realització dels diferents tallers i activitats.

Amb tot, 17 tallers han implicat i apropa’t una mica més la sostenibilitat i el medi ambient als estudiants que han pogut aprendre com reciclar, la importància de no utilitzar plàstics, com protegir la fauna marina, en què consisteix el comerç just o els compostos del sol; entre moltes altres coses d’una manera entretinguda.

La jornada, que ha començat a les 09:00 h del matí, ha acabat a prop de les 14:00 h amb el lliurament dels premis de dibuix de la campanya de prevenció d’incendis de la Conselleria “Ni un foc al bosc”. En total s’ha premiat a sis finalistes, d’entre els que cal destacar a na Magdalena Bover Riera de Son Carrió, la guanyadora absoluta del concurs a escala autonòmica que ha dissenyat el dibuix que ja llueix als cartells d’aquesta campanya arreu de les Balears.

El balte del municipi, Mateu Puigrós i la regidora de Cultura, Dolors Sánchez tampoc han volgut faltar a la cita, i han passat pels diferents tallers per veure tot el que s’oferia.

Aquesta activitat, enfocada dins el marc del Dia Internacional del Medi Ambient, pretén facilitar i ajudar a les escoles en la conscienciació i implicació dels més petits per a la cura del nostre entorn; i és que l’educació ambiental és el primer pas per a aconseguir un futur més sostenible.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència