Connect with us

Actualitat

Manacor s’enfronta a una nova amenaça de vaga de neteja viària i residus urbans

La reunió celebrada aquest dimarts entre el comitè d’empresa de Lumsa i l’Ajuntament ha acabat sense cap acord

Manacor és un dels municipis de l’interior de Mallorca que es podria veure afectat per la vaga de neteja viària i residus urbans en les pròximes hores. Alguns municipis del Raiguer de Mallorca es troben en la mateixa situació. Aquest és el cas de Consell, per posar un exemple.

En el cas de la capital del Llevant, la reunió celebrada aquest dimarts entre el comitè d’empresa de Lumsa i els representants de l’Ajuntament de Manacor ha acabat sense acord. Els treballadors de Lumsa, decidiran en les pròximes hores si fan o no aturada aquest dijous. Tot fa pensar que la convocatòria és mantindrà.

Els sindicats cansats d’increments pírrics i de sous fems valoren dur a terme tota una cadena de vagues arreu de Mallorca, si no hi ha el compromís d’aprovar un conveni autonòmic que elimini les grans diferències salarials que hi ha dins el sector, i sobretot, si no s’incrementa la massa salarial a les companyies on els treballadors no arriben a mileuristes, com és el cas de Manacor. Volen salaris més alts i no fer torns de 12 hores durant dues nits a la setmana.

Són tendència