Connect with us

Actualitat

L’inici de les obres del desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos, aplaçades

La UTE que va quedar en segon lloc en el concurs d’adjudicació ha presentat un recurs davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals

El recurs ha estat interposat davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals de Madrid per la Unió Temporal d’Empreses (UTE) que va quedar en segon lloc

L’inici de les obres de desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos, previst per al mes de juliol, queda paralitzat a causa del recurs interposat contra l’adjudicació del Consell de Mallorca per part d’una de les UTE presentades al concurs, ha confirmat fonts de les institució.

El recurs ha estat interposat davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals de Madrid per la unió temporal d’empreses (UTE) que va quedar en segon lloc.

El Consell de Mallorca va aprovar a finals del mes de  maig passat l’adjudicació de les obres del desdoblament de carretera Llucmajor-Campos per 27,4 milions d’euros a la unió temporal d’empreses (UTE) formada per Constructora Pirinenca i l’empresa mallorquina Aglomerados Felanitx.

Des del Consell de Mallorca es confia que la resolució del referit tribunal es produeixi “al més aviat possible” per poder iniciar aquesta important obra.
El pressupost de l’obra és de 27.494.171 euros, IVA inclòs, i el termini d’execució és de vint-i-dues dos mesos.

Per a l’adjudicació d’aquest concurs no només es va tenir en compte les ofertes econòmiques, va explicar en el seu moment el Consell de Mallorca.
Amb la finalitat de demostrar la seva capacitat tècnica, “les baixes” que presentaven sobre el preu de licitació tenien un pes del 60 per cent i les valoracions de les ofertes tècniques un 40 per cent.

Són tendència