Connect with us

Oci i Cultura

‘La vida és ball’: La dansa moderna protagonista a Son Servera

L’Escola Municipal de Dansa, dependent de l’Escola de Música, han celebrat el final de curs

La dansa moderna ha estat la protagonista aquest darrer cap de setmana a Son Servera i és que els alumnes de l’Escola Municipal de Dansa, dependent de l’Escola de Música, han celebrat el final de curs amb una gran mostra de tots aquells balls que han après al llarg d’aquest any.

Sota el lema “La vida és ball”, el hip-hop, el new style, el reggeton i un bon grapat més d’estils de dansa moderna han fet ballar el teatre serverí al seu ritme i han fet gaudir de l’espectacle als més de 900 espectadors, entre pares, mares, familiars i amics que han omplert la sala en les quatre sessions que s’han duit a terme durant dos dies.

Més de 200 alumnes de totes les edats s’han inscrit aquest curs a dansa moderna. Una disciplina que inclou diferents estils i que respon a les demanda del poble; mostra d’això ha estat l’èxit d’assistència i participació en aquesta mostra de fi de curs.

Un èxit que consolida també l’Escola Municipal de Música i Dansa, que va sumant adeptes any rere any. La regidora de Cultura, Maria Arenas, àrea de qui depèn l’Escola, s’ha mostrat “molt orgullosa i satisfeta” tant de l’acceptació popular d’aquesta mostra com del bon treball que han fet tots els ballarins, ballarines i professores.

Més de 200 alumnes de totes les edats s’han inscrit aquest curs a dansa moderna

Aquesta mostra serveix “per mostrar la gràcia que tenen i l’evolució que han fet tots els alumnes en totes les disciplines”, ha conclòs Arenas, que també ha agraït a tots els participants i assistents “la seva aposta per la cultura.”

Aquesta exhibició es repetirà de manera extraordinària dia 26 de juny en el marc de les festes patronals de Son Servera.’

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència