Connect with us

Oci i Cultura

L’Art no té edat

Les 75 obres de la disciplina d’arts plàstiques del Certamen d’arts de gent gran 2018 serán exposades al Centre sociocultural de Manacor

Aina Ferrero, ha estat l’encarregada de seleccionar 75 obres com a comissària de la disciplina d’arts plàstiques del Certamen d’arts de gent gran 2018, ha presentat les diverses temàtiques amb la que s’han dividit les tres exposicions, animals i figures humanes; bodegons, flors i abstracte; i paisatges i marines. “Les representacions artístiques són el testimoni de la manera com cada generació viu el seu món, i són, en definitiva, depositàries dels secrets més íntims dels seus autors i autores i mirall dels seus interessos i inquietuds.” Ha explicat Ferrero durant la presentació.
Enguany, com a novetat s’hi suma l’escultura com a un premi específic, demostrant no sols l’èxit del concurs, si no el fet que va fent-se gran edició a edició, tal com ha explicat Jurado “Volem felicitar l’alt nivell de les persones participants i esperem que aquest certamen d’arts de gent gran cresqui anualment i ampliar-ne categories i disciplines”.

La totalitat de les obres participants en aquest Certamen serán exposades durant aquest mes de juny al Centre sociocultural de Manacor. La cloenda del certamen es farà el 23 de setembre al Teatre Principal de Palma, on tindrà lloc la gala d’entrega de premis i la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’1 d’octubre.
Els premis es divideixen en categories diverses segons la disciplina. Es repartiran 1.200 euros  de la següent manera: 600 € per al primer, 400 € per al segon i 200 € per al tercer premi.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència