Connect with us

Actualitat

Més + Esquerra denuncia en un vídeo “el desgovern de l’Ajuntament de Manacor”

Acusen a l’equip de govern de manca d’iniciativa a l’hora de resoldre els vertaders problemes del municipi: brutícia i clots en els carrers i manca d’enllumenat els vespres

La formació Més + Esquerra ha divulgat un vídeo mitjançant les xarxes socials a on denuncia la manca d’iniciativa de l’actual govern municipal de Manacor que presideix Catalina Riera (El Pi). L’acusen de desgovern, per no resoldre els vertaders problemes del municipi. Per aquest motiu, diuen que fa tres anys que Manacor no té govern. Parlen de brutícia i clots en els carrers i manca d’enllumenat públic els vespres, davant la “manca d’iniciativa”. També acusen l’equip de govern d’aparèixer just per fer-se fotos i afegeixen que “tot són bregues entre els tres partits” que formen el govern municipal.

En el vídeo en qüestió apareixen els cinc regidors de la formació nacionalista. L’enregistrament acaba amb l’aparició de l’exbatle i actual cap de l’oposició, Miquel Oliver, afirmant “hi érem, hi som i hi serem”. Quan falta un any per les pròximes eleccions municipals sembla que la formació Més + Esquerra ha decidit donar el tret de sortida a la pròxima campanya electoral que es preveu aferrissada en alguns indrets i, pel que sembla Manacor no serà una excepció.

Són tendència