Connect with us

Comunitat

Entra en servei un punt d’informació mòbil de transport públic a l’aeroport de Palma

Ofereix información puntual sobre els horaris de l’Aerotib, l’EMT i el servei de taxi

El punt d’informació és un servei  que ofereixen de manera conjunta  la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, a través del Consorci de Transports de Mallorca (CTM),  l’Ajuntament de Palma, amb l’EMT,i el sector del taxi. És la primera vegada que hi ha a l’aeroport un punt d’informació sobre transport públic.

Es tracta d’un punt d’informació mòbil ubicat preferentment a les portes de la zona de recollida d’equipatge, a l’àrea d’arribades.  En el punt d’informació, tots els visitants podran trobar el detall dels trajectes, horaris i preus tant dels  busos de l’EMT com de l’Aerotib, així com del servei de taxi. El punt d’informació és mòbil i, per tant, es desplaçarà a les distintes portes, en funció dels horaris d’arribada de vols, i també prop de les aturades de l’EMT, Aerotib o taxis.

D’aquesta manera es reforça la informació que actualment ja es pot trobar al punt d’informació turística del Consell de Mallorca i als diferents panells informatius ubicats tant a l’interior com a les parades corresponents.

Durant la presentació el conseller  Pons ha destacat la col·laboració de l’aeroport de Palma, l’Ajuntament i el Govern a l’hora d’unir esforços per millorar la mobilitat a l’aeroport. En aquest sentit, el conseller ha assegurat que l’aeroport “és el vertader centre neuràlgic  on conflueix tot el transport per carretera a Mallorca, un punt d’entrada i sortida per moltíssima de la gent que es mou a Mallorca, per on passen 26 milions de persones”.
Pons ha explicat que des del Govern s’ha fet feina perquè el transport a l’aeroport funcioni de la millor manera  possible, de la manera més àgil “amb diàleg permanent amb l’aeroport de Palma”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència