Connect with us

Comunitat

Sense rastre d’una avioneta de l’Ibanat desapareguda a Pollença

L’exèrcit està cercant al pilot de manera intensa juntament amb varis efectius de Emergències i voluntaris de Protecció Civil

Aquest dimecres s’ha reactivat la recerca de l’avioneta d’extinció d’incendis desapareguda amb el pilot a bord a la zona de la Cala de Sant Vicenç, a Pollença, quan feia un exercici de vigilància antiincendis. A última hora d’aquest dimarts es va perdre el rastre de l’avioneta, que pertany a la Conselleria de Medi Ambient de les Balears.

A la nit es va sobrevolar la zona, però no van trobar l’aparell. En la recerca d’aquest dimecres s’hi han afegit quatre mitjans aeris de la Conselleria de Medi Ambient. A més, un altre avió de l’Exèrcit de l’Aire es desplaça des de Saragossa per col·laborar en les tasques.

El pilot de l’avioneta desapareguda té 46 anys, és natural de Huelva i té molta experiència en hores de vol i en la intervenció en l’extinció d’incendis forestals. Treballa a les illes Balears des de fa 5 anys.

La Central de Coordinació d’Incendis Forestals va contactar amb el pilot per última vegada cap a les 18.08 hores, quan sobrevolava la zona de la cala Sant Vicenç, a Pollença. L’aeronau no va arribar a l’aeròdrom de Son Bonet a l’hora prevista després del vol de reconeixement d’una hora de durada.

Són tendència