Connect with us

Comunitat

Bauzá es dóna un bany de micròfons

El senador i expresident de Balears no aclareix si es presentarà per substituir a Mariano Rajoy

El senador i expresident de Balears, José Ramón Bauzá, ha arribat aquest dilluns a la Junta Directiva Nacional del PP envoltat d’un nigul de micròfons i periodistes que volien sortir de dubtes. Però no ha aclarit res al respecta. Aquest passat cap de setmana va deixar caure la possibilitat de presentar una candidatura per tal d’optar a substituir a Mariano Rajoy al capdavant del Partit Popular. S’ha limitat a dir que l’important és fer un gir liberal al partit i un canvi de cares i d’idees.

De moment, el senador per Balears ja disposa d’un perfil de suport a Twitter. Té 15 dies per decidir si s’hi presenta. Hi haurà de presentar 100 avals.

Els populars tenen por que, seguint el fet de Bauzá, altres “espontanis” intentin pescar en les aigües remogudes del partit a escala estatal durant aquests dies, mentre Feijóo i Sáenz de Santamaría guarden les seves cartes.

El PP escollirà el successor de Rajoy el 20 i 21 de juliol

El congrés del PP que triarà el successor de Mariano Rajoy com a president del partit es farà el 20 i 21 de juliol. L’expresident del govern de l’Estat ha assegurat en un discurs que, al setembre, el PP ha d’estar “en estat de revista” i ha reclamat un debat a l’altura del partit.

Bauzá es dóna un bany de micròfons
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *