Connect with us

Agenda

Calonge acollirà la BIM Lila per la Dona

La trobada de ball en línia espera reunir diumenge 17 de juny a més d’un mil·lenar de persones

La Plaça de Sant Miquel de Calonge serà l’escenari ideal per a una trobada multitudinària de balladors en línia de Mallorca. L’organització espera que arribin més de 1.200 persones de tots els racons de l’illa per una jornada de música, ball i diversió, que a més té un objectiu solidari. Diumenge 17 de juny a partir de les 19.00, la cèntrica plaça del nucli calongí serà el punt de trobada i escenari de la BIM Lila de la Dona. Organitzada per l’associacióLinedance Balear, aquesta vegada s’ha volgut sumar a la causa de la lluita contra la violència de gènere. Per l’ocasió s’han confeccionat 1.500 mans de color lila per vendre durant la BIM a un preu de 2 euros. Tot el que es recapti es destinarà al centre d’atenció de la dona Casal Petit de congregació de les Germanes Oblates, un centre de dia d’atenció a la dona.

Des del primer moment que va arribar la proposta a l’Ajuntament de Santanyí de fer la BIM Lila per la Dona al municipi, l’equip de govern es va comprometre a col·laborar amb tot el possible. El batle pedani de Calonge, Antoni Matas, ha assegurat: “farem tot el possible perquè l’esdeveniment surti bé. No és cada dia que podem reunir 1.200 persones al nostre poble, i ens hem preparat de valent. Hem col·laborat diverses vegades amb els balladors els línia i ens encanta el seu compromís i esperit, per això quan ens van presentar l’opció de fer aquesta trobada a Calonge no ho vàrem dubtar”.

Tota la recaptació es destinarà al centre d’atenció de la dona Casal Petit de congregació de les Germanes Oblates, un centre de dia d’atenció a la dona

La BIM Lila per la Dona començarà diumenge a les 19.00 amb la lectura d’un manifest, i també hi haurà amollada de globus i coloms. S’espera que bona part dels participants arribin amb autobusos des de tot arreu de Mallorca.

Calonge acollirà la BIM Lila per la Dona
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *