Connect with us

Societat

El Col·lectiu Dones de Llevant compleix deu anys

L’acte central de la festa va tenir lloc al claustre del Convent de Manacor aquest diumenge passat

Malgrat l’amenaça de pluja els amics, les amigues, els seguidors i seguidores i tothom que està vinculat al col·lectiu Dones de Llevant varen omplir el claustre per celebrar el desè aniversari de lluita a favor de la igualtat.

A més de tots els ciutadans, a l’acte del desè aniversari de Dones de Llevant no hi va faltar la batlessa de Manacor, Catalina Riera. Tampoc no hi faltaren el conseller insular de Participació ciutadana i Presidència, Jesús Jurado; i la directora insular d’Igualtat, Nina Parrón. La festa, que va començar a les 19.30 h de l’horabaixa va comptar amb actuacions musicals, lectures i discursos d’agraïment i diferents actuacions de dansa i ball de bot i. Durant l’acte també es va reconèixer a dones “que han acompanyat i ajudat el col·lectiu Dones de Llevant en la lluita contra el patriarcat, per avançar en la igualtat”, explicaren des de l’entitat. A més de totes aquestes ciutadanes més o menys anònimes, des de Dones de Llevant també varen voler fer un reconeixement especial als artistes Llorenç Ginard i Joan Riera Ferrari. A més des de l’associació varen voler premiar la tasca feta per l’associació gallega VelaLuz de Galícia “per la seva lluita contra la violència de gènere, mitjançant estratègies com la vaga de fam a Madrid amb l’objectiu d’aconseguir un pacte d’Estat contra la Violència Masclista”.

Però l’acte al Claustre de Manacor no va ser l’única festa que ha organitzat el col·lectiu perquè la celebració del desè aniversari de Dones de Llevant va començar dissabte capvespre amb el concert de Polissonia, que va tenir lloc a Can Frau.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència