Connect with us

Oci i Cultura

Son Servera viu un cap de setmana de festa, art, cultura i gastronomia

La Fira Nocturna, la Fira Artesanal i la Nit de l’Art va omplir el poble de visitants el dissabte vespre i diumenge dematí

Un any més Son Servera ha començat el mes de juny amb festa. Aquest cap de setmana el poble ha viscut tres de les seves cites imprescindibles i que són l’ antesala de les festes patronals, que enguany començaran dia 22 de juny, tot coincidit amb el final del curs escolar i que permetrà que tot el poble les pugui viure més intensament.

Abans, però, aquest dissabte ja ha començat la bauxa. Des de les set de l’horabaixa les diverses actuacions i mostres han omplit els set espais destinats a acollir les mostres artístiques programades: exposicions, teatre, música i moltes altres ofertes han amenitzat una vetlada a la qual han assistit un gran nombre de públic local i arribat de fora poble.

Un públic que ha aprofitat l’ocasió també per passejar per la Fira Nocturna, que ha tret el millor de l’artesania al carrer i ha permès als assistents acabar de la millor manera possible la nit, també amb la panxa plena, ja que el tapeo no ha faltat en un nit rodona.

Amb tot, diumenge, tot i a les previsions meteorològiques, la pluja no ha arribat i ha permès que la Fira s’hagi reconvertit en una fira tradicional, on s’han exposat al públic tot tipus de productes artesanals: des de menjar, tèxtil, plantes i animals, mostres de cotxes antics i motos que han mostrat el potencial serverí a tots els visitants que han passat per la vila i han pogut recordar d’on venim i quines són les nostres arrels i la nostra tradició.

Són tendència