Connect with us

Oci i Cultura

Llucmajor convoca les II Jornades d’Estudis Locals

En la primera edició, celebrada l’any passat, es presentaren més de 50 ponències

L’Ajuntament de Llucmajor ha presentat avui la convocatòria de les II Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor, que se celebraran els dies 9 i 10 de novembre de 2018. Després de l’elevada participació de l’edició de 2017, en la qual es presentaren més de 50 ponències, es tornen a convocar enguany amb l’objectiu de continuar amb el foment de la investigació i la difusió de coneixements dintre dels diferents aspectes socials, culturals i científics del terme de Llucmajor.

Les persones interessades a participar en les Jornades han de fer arribar, abans del 10 de setembre a les 12 h, un resum de la comunicació d’un màxim de 200 paraules, a l’adreça electrònica cultura@llucmajor.org. El comitè organitzador seleccionarà les comunicacions orals i serà l’encarregat d’organitzar-ne la presentació.

El temps dedicat a cada presentació no podrà ser superior a 15 minuts. Les inscripcions, tant per a ponent com a assistent, es poden fer “online” a través de formularis de l’apartat de les Jornades d’Estudis Locals del web municipal.www.llucmajor.org

El regidor de Cultura, Lluís Segura, apunta que “en la primera edició es va fer palès que el municipi necessitava i volia unes jornades d’estudis locals com ho demostra el fet que es presentessin més de 50 ponències i de qualitat. Tot i que evidentment, no arribarem a aquesta quantitat, volem continuar amb la celebració d’aquestes jornades perquè creiem contribueixen a difondre els coneixements que tenen els estudiosos i historiadors sobre el nostre municipi”.

Llucmajor convoca les II Jornades d’Estudis Locals
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *