Connect with us

Actualitat

La concessionària de la recollida de residus paga 12.000 euros a l’Ajuntament de Son Servera per incompliment de contracte

L’empresa fou sancionada per dues faltes lleus i una greu

L’Ajuntament de Son Servera va rebre en el termini establert els doblers de les sancions que es varen imposar a l’empresa concessionària de recollida de residus per incompliment del contracte i aprovades per unanimitat en el ple de dia 15 de març.

L’empresa fou sancionada per dues faltes lleus i una greu. Les dues lleus han estat multades amb 3.000,01 euros mentre que la greu ha tengut una sanció de 6.000 euros.

Les dues primeres faltes s’esdevenen pel fet de no complir les freqüències de recollida selectiva i utilitzar vehicles de recollida de matèria orgànica en mal estat que vessaven a la via pública líquids i olis. La sanció greu fou per utilitzar camions que no pesaven la quantitat de matèria orgànica retirada en la recollida als hotels de la zona. Una dada important per al consistori ja que bonifica aquests establiments segons el nombre de tones de matèria orgànica separada de forma correcta.

Així doncs, en el plec s’especificava que si no es pagava la sanció es confiscaria la fiança depositada de l’empresa al començament del contracte. Després dels dies pertinents, l’empresa sancionada no va fer cap al·legació i el darrer dia de termini va pagar les sancions a l’Ajuntament, tot mostrant així la seva conformitat.
D’aquesta manera l’Ajuntament ha corregit les deficiències i mantén ara la vigilància per tal d’assegurar un bon compliment del contracte.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència