Connect with us

Comunitat

Les mosques obliguen a tancar novament els quiròfans a l’Hospital de Can Misses

Totes les cirurgies previstes per a aquests dies han quedat suspeses fins al dilluns

L’Hospital de Can Misses d’Eivissa suspèn novament l’activitat quirúrgica fins dilluns que ve després de localitzar un nou focus de mosques en els quiròfans, ha informat la directora gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos.

El tancament de set dels nou quiròfans- segueixen operatius el d’Urgències- obliga a suspendre un total de 47 intervencions.

D’aquestes, set estaven programades per a aquest dimecres i les altres 40 entre aquest dijous i el divendres. El cap de setmana no hi havia prevista activitat quirúrgica. Santos ha assenyalat que la clausura dels quiròfans permetrà “tenir un temps determinat per saber què està passant i dilucidar quin és la causa” que està propiciant l’aparició de mosques, i conseqüentment “posar la mesures correctores necessàries”.

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha anunciat que, donada la gravetat de la situació, s’ha assumit la “gestió directa dels serveis no sanitaris” de l’Àrea Quirúrgica, que fan referència al manteniment, neteja, desratització i desinsectació.

Les mosques obliguen a tancar novament els quiròfans a l’Hospital de Can Misses
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *