Connect with us

Esports

Porreres celebra l’ascens de l’equip de futbol a Primera Regional

A l’acte, celebrat a l’Ajuntament, també hi va assistir el jugador porrerenc Joan Sastre, qui va rebre la felicitació per l’ascens i la trajectòria en el Reial Mallorca

Recepció oficial de l’Ajuntament de Porreres als integrants de la Unió Esportiva Porreres després d’aconseguir el campionat de Segona Regional i l’ascens a Primera. El Consistori, encapçalat per la batlessa de Porreres, Francisca Mora, va donar-los l’enhorabona “pel seu campionat de lliga i ascens a primera regional i també fer un agraïment a tot l’equip de futbol, a l’equip tècnic i a tota la directiva pel seu esforç, pel seu treball en equip, per dur el nom de Porreres arreu de l’illa i per motivar a l’afició i fer ressorgir l’orgull porrerenc cap als nostres esportistes”. La batlessa també els va convidar a aconseguir més fites esportives.

En el decurs de l’acte hi assistí Joan Sastre Vanrell, a qui l’Ajuntament de Porreres també va felicitar per l’ascens i trajectòria en el Reial Club Esportiu Mallorca durant tota la temporada.

El jugador mallorquinista, Joan Sastre, al costat de la batlessa, Xisca Mora, durant l’acte celebrat al saló d’actes de l’Ajuntament de Porreres.

Porreres celebra l’ascens de l’equip de futbol a Primera Regional
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *