Connect with us

Actualitat

Son Servera posa en marxa un innovador mètode per al control de la població de coloms i tudons

L’Ajuntament ha instal·lat sis dispensadors de pinso anticonceptiu en zones estratègiques del municipi

L’Ajuntament de Son Servera ha començat una campanya per al control de la població de coloms i tudons amb l’objectiu de mantenir una població sana i controlada, i evitar així les molèsties que aquests animals poden arribar a causar: danys en edificis, monuments i parcs, riscos sanitaris i renous.
El programa, que ja s’ha començat a aplicar, consta de cinc etapes. Una primera de diagnòstic de la situació i on s’ha fet un cens poblacional inicial; una segona de definició d’estratègies; una tercera de distribució de pinso esterilitzant, que ara es començarà; i posteriorment es farà un seguiment del procés i una darrera etapa on es realitzarà un cens final per avaluar l’eficàcia del projecte.
S’han col·locat sis dispensadors: 2 en el nucli antic de Son Servera i 4 a Cala Millor. A Son Servera aniran ancorats al terra mentre que els instal·lats a Cala Millor aniran als terrats dels edificis. Tots estan ubicats a zones amb més població i densitat i punts on hi ha més incidències.
D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén fer un control més ètic d’aquesta població, tot descartant així altres tipus de captures més invasives i dràstiques.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència