Connect with us

Comunitat

Valtònyc nega haver presentat un recurs davant el tribunal d’Estrasburg

El raper de Sa Pobla publica el seu primer tuit des de fa dues setmanes i nega haver presentat cap recurs davant el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH)

El raper Josep Miquel Arenas, Valtònyc, ha publicat aquest dimarts el seu primer ‘tweet’ des del 23 de maig, una dia abans que hagués d’ingressar a la presó per la seva condemna per amenaces, injúries greus a la Corona i enaltiment del terrorisme pel contingut d’algunes de les seves cançons. En ell, nega haver presentat cap recurs davant el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH).

Cal destacar que fonts del Tribunal d’Estrasburg, segons alguns mitjans, han informat que s’ha denegat una petició per retrasar el seu ingrés a la presó. Actualment, el músic es troba a l’espera de ser citat per les autoritats judicials i, des de la seva defensa, s’està preparant la presentació del recurs davant aquest mateix tribunal.

En el ‘tweet’ de Valtonyc es pot llegir que la notícia que “està sortint en els mitjans és falsa”. “Encara no s’ha presentat cap recurs a Estrasburg”, ha escrit.

Són tendència