Connect with us

Actualitat

Demanen al Consell dos carrils per descongestionar el trànsit en el Llevant

Els populars de Manacor consideren que falta, al manco, un carril a l’entrada de la ciutat des de la variant i que s’ allargui el de la rotonda d’accés al polígon

El Partit Popular de Manacor sol·licita al Consell Insular de Mallorca (CIM) dos carrils més en el municipi perquè es pugui desconges-nar el trànsit diari. En aquest sentit, apunten que falta, al manco, un carril a l’entrada a la ciutat des de la variant i i que s’ allargui el de la rotonda d’accés al polígon.

La presidenta del PP de Manacor, Maria Antònia Sansó, incideix en que “els problemes del trànsit estan essent una de les principals preocupacions per als nostres veïnats”. Per això, recalca que “hem entrat una moció a l’ Ajuntament perquè sigui debatuda i esperem que aprovada en el pròxim ple i així fer arribar al CIM una més de les nostres propostes positives per Manacor”.

Els populars de Manacor consideren que al municipi falten infraestructures viàries i que les travessies estan en mal estat en el nucli; “el que es suma a la saturació de les carreteres de Sant Llorenç i Porto Cristo”. Encara que incideixen, especialment, en la rotonda del polígon en què acaba el nucli urbà, on conflueix l’accés al polígon i la variant nord de la localitat; “perquè aquesta rotonda és una autèntic coll de botella, per on passa el trànsit de la comarca del Llevant. Estam xerrant de pobles com, a més de Manacor; Artà, Capdepera, Sant Llorenç, Son Servera i fins de Felanitx”.

S’ ha de recordar que els col·lapses a les hores crítiques són contínues des de fa més d’una dècada i s’estan agreujant actualment “per la gran afluència de trànsit i perquè qualsevol accident o petita obra provoca retencions que duren hores; són quilomètriques, col·lapsant les artèries urbanes”.

Per tot això, des del PP de Manacor consideren prioritari que el Consell de Mallorca construeixi aquests carrils perquè “és, sens dubte, l’actuació viària més rendible econòmicament i socialment; ja que amb uns treballs mínims es millorarà el trànsit al conjunt de la comarca”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència